Begraafplaatsen

Berkhouterweg

De algemene begraafplaats Berkhouterweg is de hoofdlocatie. De begraafplaats is onderverdeeld in een algemeen gedeelte, een rooms-katholiek gedeelte en een islamitisch gedeelte. Hier ligt ook de Joodse begraafplaats. Adres: Berkhouterweg 26 in Hoorn.

Keern

Op de algemene begraafplaats Keern geeft de gemeente geen nieuwe graven meer uit sinds de opening van begraafplaats Berkhouterweg. Op deze oude begraafplaats vinden alleen nog bijzettingen plaats in bestaande graven. Adres: Keern 27 in Hoorn.

Zwaag

De (gemeentelijke) algemene begraafplaats in Zwaag is een klein kerkhof bij de oude hervormde dorpskerk. Deze kerk – Het oudste monument van Hoorn – heeft een multifunctioneel karakter en is bestemd voor iedereen, ongeacht kerkelijke achtergrond. De ontvangstruimte is ook geschikt voor een condoleanceplechtigheid, al of niet voorzien van een eigentijdse catering. Adres: Kerkelaan 8 in Zwaag

Kerk-te-Zwaag

yellow

R.K. Begraafplaats Drieboomlaan

Wilt u begraven worden op de R.K. begraafplaats Drieboomlaan in Hoorn, dient u ingeschreven te staan bij de R.K. Parochie H. Mattheüs te Hoorn.

foto goede maat

yellow